dimecres, 29 d’agost del 2012

Aneu a Cagar

Aneu a cagar:

Els del govern de la Generalitat per ser uns botiflers, uns venuts i uns cagats.
El molt deshonorable president Artur Mas per abaixar-se els pantalons davant una colla de fatxes, quan té tot un país darrera donant-li suport i confiança. Confiança que s'ha passat pel forro fent-nos sentir a molts com autèntics imbècils.
Els espanyols analfabets que no en ténen ni idea sobre què opinen.
Els espanyols alfabetitzats que no enténen que NO volem el rescat, i en el cas de que el vulguéssim aquests diners que ens "deixen" són nostres.
Els catalans d'unió.
El senyor Duràn, però a aquest en una tassa de vàter amb xinxetes.
Els catalans conformistes i despreocupats per tot el que està passant i que no hi veuen més enllà del seu melic.
Els joves que no surten del seu món de yupi. Eivissa, l'alcohol i la platja mola molt. Però hi ha vida més enllà, gràcies.
Els no tan joves que no es mullen perquè els seria contraproduent, però després es beneficiaràn de la situació quan siguem un estat independent.
Els responsables polítics que fan crides a favor de la unitat però que després volen l'absolut protagonisme en una festa que, en el fons, és de tots i cadascun dels catalans.
Els responsables de l'església, per ser retrògrads, conservadors i masclistes.
La Presidenta del Parlament per no assistir a la manifestació. Que siguis un personatge públic no vol dir que no pensis. Tot i que jo ja no sé si creure que enlloc de neurones hi ténen polls, a dins del cap.

I un llarg etcètera que aniré ampliant en les pròximes hores perquè arribo tard a treballar.

Podria escriure una parrafada perfectament bonica, amb molta correcció política, tecnicismes i explicacions concretes de cada un dels punts. Però no em vé de gust. N'estic fins als collons.